Telephony

Of het nu een klein bedrijf betreft met één of twee werkplekken, of een grote organisatie met meerdere vestigingen, elke onderneming (waar dan ook in Nederland) sluiten wij bij DVC-it graag aan voor haar IP Telephony en Voice over IP.

Steeds meer bedrijven concentreren zich op de kernprocessen binnen het eigen bedrijf en besteden alles wat daar niet bij hoort vaker uit. Zo ook de telefonie. Wij als telefoon reseller spelen daar op in. DVC-it heeft een breed scala aan producten en werkt samen met strategische partners als Ziggo, KPN en BBned voor netwerkverbindingen en met Ziggo, Routit en Tele2 voor koppelingen naar het vaste telefonie netwerk. Deze samenwerking maakt het mogelijk om scherpe tarieven te hanteren, mét een uitzonderlijk goede kwaliteit. Wanneer u als eindgebruiker kiest voor DVC-it, kunt zij u de huidige telefoonnummers behouden, maar kan er ook voor gekozen worden om nieuwe nummers aan te vragen. En dat alles tegen een verrassend lage prijs.

Waarom DVC – ICT ?

    Wij van DVC-it geloven in automatisering en het kunnen verhelpen van ICT problemen die voor u tot het verleden moeten behoren. Dit in een soort van wereld waarin het ontstaan van ICT problemen zoveel mogelijk wordt uitgesloten en waarin problemen, als deze ontstaan, zoveel mogelijk direct worden opgelost. Wij vinden dat het leveren van kwaliteit bijdraagt aan het creëren van een duurzame ICT binnen uw organisatie, waardoor u zich kunnen focussen op dat waarin u zelf topprestaties levert.

Connectivity

In welk segment van de markt een bedrijf zich ook bevindt, toegang tot het internet is een absolute must. Wij zijn onafhankelijk ICT Service Provider met een volwaardig pakket aan diensten en zijn u hierbij graag van dienst.

Telephony

Of het nu een klein bedrijf betreft met één of twee werkplekken of een grote organisatie met verschillende vestigingen, elk bedrijf (waar dan ook in NL) sluiten wij bij DVC-it graag aan voor haar IP Telephony en Voice over IP.

Wat wij doen voor u:

  • DVC- it adviseert u door middel van het leveren van een gepast advies op het gebied van uw ICT omgeving;
  • DVC- it ondersteunt uw ICT omgeving door middel van een uitgebreid ICT monitoringssysteem en een eigen helpdesk;
  • DVC- it verbetert uw organisatie door middel van het leveren van A-kwaliteit producten, hoogstaande kennis en strategisch ICT advies met als doel de uw bedrijf top prestaties te kunnen laten leveren
  • Footer

    Copyright © 2013 DVC-it