Connectivity

In welk segment van de markt een bedrijf zich ook bevindt, toegang tot het internet, het hebben van goed werkend netwerk is dan een must. Daarom biedt DVC-it zakelijke (internet) access verbindingen en uw IT infrastructuur. DVC-it is zelf Internet Service Provider en koopt deze diensten in bij andere partijen. Hierdoor kunnen wij kwaliteitsgaranties op onze verbindingen geven. En u een passen netwerk met de opmaat gesneden hard en of  software.

De netwerkapparatuur van DVC-it bevindt zich onder meer in een goed beveiligde datacenter in Amsterdam, waar redundante verbindingen liggen met alle Nederlandse Internet Service Providers én diverse transit providers voor verkeer buiten ons land. Dit garandeert een uitstekende verbinding met het hele internet wereldwijd.

Om een verbinding te leggen van het DVC-it-netwerk naar een bedrijfslocatie, gebruiken wij het netwerk van onder meer Ziggo, KPN, BBned, Eurofiber en Tele2. Deze parters leveren HFCoax, ADSL, SDSL en glasvezelverbindingen, maar ook de nieuwere DSL-technieken als VDSL2 en SDSL.bis.

DVC-it gebruikt uitsluitend netwerkapparatuur van het gerenommeerde merk Cisco, AVM, HP. Ons netwerk is redundant uitgevoerd om storingen tot een minimum te beperken, maar op aanvraag kunnen wij ook de internetverbinding voor een eindgebruiker op die manier aanleggen.

Wij van DVC-it staan u graag te woord met meer informatie.

Waarom DVC – ICT ?

    Wij van DVC-it geloven in automatisering en het kunnen verhelpen van ICT problemen die voor u tot het verleden moeten behoren. Dit in een soort van wereld waarin het ontstaan van ICT problemen zoveel mogelijk wordt uitgesloten en waarin problemen, als deze ontstaan, zoveel mogelijk direct worden opgelost. Wij vinden dat het leveren van kwaliteit bijdraagt aan het creëren van een duurzame ICT binnen uw organisatie, waardoor u zich kunnen focussen op dat waarin u zelf topprestaties levert.

Connectivity

In welk segment van de markt een bedrijf zich ook bevindt, toegang tot het internet is een absolute must. Wij zijn onafhankelijk ICT Service Provider met een volwaardig pakket aan diensten en zijn u hierbij graag van dienst.

Telephony

Of het nu een klein bedrijf betreft met één of twee werkplekken of een grote organisatie met verschillende vestigingen, elk bedrijf (waar dan ook in NL) sluiten wij bij DVC-it graag aan voor haar IP Telephony en Voice over IP.

Wat wij doen voor u:

  • DVC- it adviseert u door middel van het leveren van een gepast advies op het gebied van uw ICT omgeving;
  • DVC- it ondersteunt uw ICT omgeving door middel van een uitgebreid ICT monitoringssysteem en een eigen helpdesk;
  • DVC- it verbetert uw organisatie door middel van het leveren van A-kwaliteit producten, hoogstaande kennis en strategisch ICT advies met als doel de uw bedrijf top prestaties te kunnen laten leveren
  • Footer

    Copyright © 2013 DVC-it