Servicedesk

Werkzaamheden / Storingen Aan het netwerk en op de servers dient van tijd tot tijd onderhoud gepleegd te worden. Deze werkzaamheden worden aangekondigd op de website http://noc.dvc-it.nl. Mocht er zich onverhoopt een storing op ons netwerk voordoen, dan zullen wij hiervan melding maken op dezelfde website. Log me in Het kan zijn dat een DVC-it medewerker u vraagt om toegang tot uw computer. Met behulp van onderstaande software kan de servicedesk medewerker verbinding maken met uw computer. De voordelen van deze oplossing op een rij: Geen installatie van software nodig, alleen het programma downloaden en uitvoeren Na afloop kunt u het bestand eenvoudig verwijderen, er blijft niets achter U verleent eenmalige toegang aan onze medewerker, het is dus veilig U kijkt gewoon mee, dus u weet precies wat er wordt gedaan Geen last van firewalls, het werkt altijd! Download hieronder de juiste versie: www.logmein123.com Serveradressen Hieronder treft u de servernamen en IP adressen aan van de meest gebruikte services binnen het netwerk van DVC-it. Enkele van deze servers zijn alleen toegankelijk vanaf het DVC-it netwerk. Bij deze diensten staat dit expliciet vermeld. DNS servers (caching nameservers) resolver1.pocos.nl 109.235.32.69 * resolver2.pocos.nl 109.235.32.80 * Mail server voor uitgaande e-mail smtp.dvc-it.nl * Voice server (SIP, afhankelijk van type abonnement) sip.dvcit.routit.net sip.sipnl.net * Alleen toegankelijk vanaf het Pocos netwerk

Laat een reactie achter

Waarom DVC – ICT ?

    Wij van DVC-it geloven in automatisering en het kunnen verhelpen van ICT problemen die voor u tot het verleden moeten behoren. Dit in een soort van wereld waarin het ontstaan van ICT problemen zoveel mogelijk wordt uitgesloten en waarin problemen, als deze ontstaan, zoveel mogelijk direct worden opgelost. Wij vinden dat het leveren van kwaliteit bijdraagt aan het creëren van een duurzame ICT binnen uw organisatie, waardoor u zich kunnen focussen op dat waarin u zelf topprestaties levert.

Connectivity

In welk segment van de markt een bedrijf zich ook bevindt, toegang tot het internet is een absolute must. Wij zijn onafhankelijk ICT Service Provider met een volwaardig pakket aan diensten en zijn u hierbij graag van dienst.

Telephony

Of het nu een klein bedrijf betreft met één of twee werkplekken of een grote organisatie met verschillende vestigingen, elk bedrijf (waar dan ook in NL) sluiten wij bij DVC-it graag aan voor haar IP Telephony en Voice over IP.

Wat wij doen voor u:

  • DVC- it adviseert u door middel van het leveren van een gepast advies op het gebied van uw ICT omgeving;
  • DVC- it ondersteunt uw ICT omgeving door middel van een uitgebreid ICT monitoringssysteem en een eigen helpdesk;
  • DVC- it verbetert uw organisatie door middel van het leveren van A-kwaliteit producten, hoogstaande kennis en strategisch ICT advies met als doel de uw bedrijf top prestaties te kunnen laten leveren
  • Footer

    Copyright © 2013 DVC-it