Neem contact op

DVC-it Zuidlaarderweg 83 9468 AD Annen Tel: 0592-343112 Fax: 088-0100799 E-mail: info@dvc-it.nl Servicedesk: 0592-820995 Servicedesk e-mail: servicedesk@dvc-it.nl BTW nr: 8546.54.501.B.01 K.v.K-nummer: 62106813 ING Bank: 30.29.48.171 IBAN: NL73RABO0302948171 BIC: RABONL2U Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 18.00 uur. Op nationale feestdagen is het kantoor gesloten. Calamiteiten nummer buiten kantoortijden: 0592-820994 Let op: u dient dit nummer alleen te gebruiken indien u een bijpassend Service Level Agreement heeft. Additionele kosten kunnen in rekening worden gebracht.
  Op alle leveringen en diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Afhankelijk van het type dienst of contract dat is afgesloten, betreft dit ofwel de FENIT voorwaarden danwel de ICT-voorwaarden. Een digitaal exemplaar van de FENIT vindt u Hier. De Telecom Diensten Voorwaarden, kunt u Hier vinden. U heeft Adobe Reader of een andere PDF reader nodig om deze bestanden te openen.

Waarom DVC – ICT ?

    Wij van DVC-it geloven in automatisering en het kunnen verhelpen van ICT problemen die voor u tot het verleden moeten behoren. Dit in een soort van wereld waarin het ontstaan van ICT problemen zoveel mogelijk wordt uitgesloten en waarin problemen, als deze ontstaan, zoveel mogelijk direct worden opgelost. Wij vinden dat het leveren van kwaliteit bijdraagt aan het creëren van een duurzame ICT binnen uw organisatie, waardoor u zich kunnen focussen op dat waarin u zelf topprestaties levert.

Connectivity

In welk segment van de markt een bedrijf zich ook bevindt, toegang tot het internet is een absolute must. Wij zijn onafhankelijk ICT Service Provider met een volwaardig pakket aan diensten en zijn u hierbij graag van dienst.

Telephony

Of het nu een klein bedrijf betreft met één of twee werkplekken of een grote organisatie met verschillende vestigingen, elk bedrijf (waar dan ook in NL) sluiten wij bij DVC-it graag aan voor haar IP Telephony en Voice over IP.

Wat wij doen voor u:

  • DVC- it adviseert u door middel van het leveren van een gepast advies op het gebied van uw ICT omgeving;
  • DVC- it ondersteunt uw ICT omgeving door middel van een uitgebreid ICT monitoringssysteem en een eigen helpdesk;
  • DVC- it verbetert uw organisatie door middel van het leveren van A-kwaliteit producten, hoogstaande kennis en strategisch ICT advies met als doel de uw bedrijf top prestaties te kunnen laten leveren
  • Footer

    Copyright © 2013 DVC-it